Trygga elinstallationer i Malmö och Lund med omnejd

Elinstallation

Är du i behov av en professionell och trygg elinstallation i Malmö eller Lund? Då har du kommit rätt. Oavsett om det gäller elinstallation, underhåll eller reparation av elsystem, kan du lita på oss. Vi levererar alltid kvalitetstjänster med högsta säkerhet och professionalism.

Läs mer ›

Elinstallationer och reparation i Malmö och Lund och kranskommuner

Vi specialiserar oss på att installera och renovera elsystem för både privat-och företagskunder. Oavsett om du behöver byta ut gamla kablar, installera belysning eller uppgradera till mer energieffektiva lösningar, så har vi kompetens och erfarenhet. Vi ser även till att ditt elsystem är säkert och i god stånd. Vi utför säkerhetskontroller och förebyggande åtgärder för att minimera riskerna för el problem och olyckor. Elektrolund erbjuder nödservice för att hantera akuta situationer och snabbt lösa problem.

Olika typ av elinstallationer:

  • Installation av laddbox
  • Installation av värmegolv
  • Larminstallation
  • Poolinstallation
  • Nyinstallation, t.ex. flera vägguttag
  • Nätverksinstallation (telefon & datainstallationer)

Varför anställa oss för din elinstallation i Malmö och Lund?

Erfarenhet: Vårt team består av kunniga och certifierade elektriker med många års erfarenhet. Vi är vana att hantera allt från små till stora projekt.

Säkerhet: Din säkerhet är vår högsta prioritet. Vi följer alla säkerhetsstandarder och regler för att säkerställa att elinstallationen blir säkert utfört. För att du ska känna dig trygg så lämnar vi alltid garanti för ett utfört arbete.

Kvalitet: Vi använder enbart högkvalitativa material och komponenter i våra installationer och reparationer. Det garanterar en hållbar och pålitlig lösning.

Kontakta oss idag för en kvalitativ elinstallation i Malmö och Lund

Oavsett om du behöver hjälp med elinstallation, reparation eller säkerhetskontroll, så är vi här för att erbjuda våra professionella tjänster. Kontakta oss idag och få en skräddarsydd lösning för din elinstallation i Malmö och Lund (med omnejd).